Nostalgicko – plkací téma. O víkendu mě definitivně opustil mobil. Nad jeho mrtvolou jsem zavzpomínala, že první mobil jsem dostala v roce 2000 ke 22. narozeninám. Byl to Ericsson T10 – maličký, lehoučký, s krytem na klávesnici. Měli tenkrát spoustu různých barev na výběr, já měla tmavě modrý, kamarádka měla žlutý, rokovaly jsme tenkrát, že když je dáme dohromady, budeme mít malé zelené telefonky. Od té doby jsem měla další tři mobily, takže suma sumárum mám momentálně už 5. telefon za posledních 18 let. A to plkací téma – vzpomenete si na svůj první mobil? Kdy jste si ho pořídili a který to byl? Případně nějaké vtipné zážitky ze začátku mobilního věku?
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.