21.11.2018 12:35:29 X__X
Re: mobil pro dítě a pojistka
to je těžký, musíš kouknout do podmínek konkrétního pojištění
já před časem kupovala holce notebook, obchod mi automaticky nabídnul pojištění, tak jsem koukla do podmínek - ztráta se nepočítá, poškození třetí osobou, dítětem nebo domácím zvířetem se nepočítá, poškození z nedbalosti se nepočítá, poškození způsobené chybami v softwareru nebo jeho chybnou instalací se nepočítá, pojištění se nevztahuje na příslušenství (například nabíječku), poškození běžnou údržbou se nepočítá, poškození díky chybě v dodávce elektřiny se nepočítá, poškození v důsledku povodně/záplavy, vichřice, blesku... se nepočítá... no, jak jsem to tak četla, tak jsem si říkala, že vlastně takové ty věci, které reálně hrozí nejvíc se nepočítají a kvůli tomu zbytku nemá smysl pojištění sjednávat. zvlášť když věc budu kupovat já, ale používat ho bude dítě, takže poškození dítětem je nejpravděpodobnější, ale pojištovna si předem vyhrazuje právo poškození dítětem odmítnou
ale jak říkám, musíš kouknout přímo na pojištění, o kterém ty uvažuješ, ony ty podmínky se u různých pojišťoven mohou lišit.
Odpovědět