Zbytečně nasazená ATB a vycházky
dcera 8let byla týden "nachlazená" prostě huhňala a čas od času kuckla. Nechala jsem ji doma na čajích, vitamínech a inhalacích. Ve středu si stěžovala na krk. Krk byl plný čepů. Byla ale jinak úúúplně bez teplot. Tedy jsem stříkala tantum, prisnic na krk a cucala šalvěj, septobene a kloktala vincentku. V pátek byl krk +- stejný, nicméně bez teplot a bez bolesti. Protože je dcera reakcemi a horečnatými stavy(třeba i 41°c a následné hospitalizace) nevyzpytatelná a víkend byl před námi, zašli jsme k dr. Dr jen koukla do krku A NIC VÍC! a nasadila ATB. Vyžádala jsem si CRP co vyžádala, vynutila. CRP pod 5. stále bez teplot a krk už nebolel. Dr mi řekla, že ať nedám, ale že se ji to rozjede a bude malér, více se mnou nediskutovala. Strach a zkušenosti, moje blbost - no nasadila jsem je. V sobotu krk krásně růžový(to ATB ani nezabrala) Hmm. Moje blbost. ATB dávám, vím že se nemá přerušit. Stejně tak hledám nového lékaře. Tuto Dr. máme jen 2 roky, co naše stálá, precizní zlatá dr. ukončila ordinaci.
JE VHODNÉ JÍT NA VYCHÁZKU? (DO LESA ČI PARKU MIMO LIDI?) s těmi ATB?
Měla jsem odejít hned při prvním excesu paní dr. neodešla jsem, myslela jsem... omlouvala jsem ji... Teď mně to štve.
Odpovědět