21.6.2019 10:22:57 Eudo
Re: Zákaz vstupu do USA
Ono zrejume velice zalei na tom, kde zijes a v jake soc.spolecnosti se pohybujes =vidis, co vidis kolem. Komentovala jsem prave, jak lidi hodne nevedi o dobe ani ne tak davno, a ani ne dneska. A hlavne jim to nepasuje do "oficialniho" obrazu.
Co se tyce mne: kontrakt, ktery mi byl zaslan, je od americke spolecnosti, ktera poskytuje ruzne kurzy zamestnancu odbocek americkych korporatu.
Kontrakt do zeme, kde je nabozenska Svoboda, nabozenska a politicka prislusnost se nikde nediskutuje (=je to jaksi spolecenske tabu, kazdy ma zakonne pravo si vybrat, co chce). Kolonky, tykajici se vyplnovani politicke strany a nabozenstvi nejsou v zadnych blanketech povoleny, a nikdy za cela dlouha leta, co tu ziju, v zadnem blanketu neexistovaly a nikdo se mne na to neptal.
Kontrakt mi byl zaslan od teto spolecnosti, ktera o tom musi byt informovana, kdyz organizuje kurzy u nas. Odbocka americke firmy mne na tento projekt prijala, protoze jsem spnovala veskere predpoklady a musi se ridit nasimi zakony. Od noveho roku ale s touto vzdelavaci spolecnosti nespolupracuji a projekt dokoncuju pod jinou hlavickou.
Odpovědět