28.7.2019 18:26:42 darinaa
Re: K čemu je dobrý dvoudřez
Dvoudřez jsme si pořizovali do naší první kuchyně. Je to přes 20 let a výhoda (proč jsem ho chtěla) bylo, že při ručním mytí se mi do toho druhého dřezu mnohem lépe odkládalo nádobí než nikam (předchozí paneláková kuchyně s pididřezem bez odkladného prostoru). Po pořízení myčky toto ztratilo význam a spíše mě štvalo dvojí čištění odtoku, ikdyž používáš jen jeden, špinavé jsou vždy oba. Při rekonstrukci jsme pak po zkušenostech kupovali jednodřez s odkapávacím prostorem.
Teď žijeme v pronajatém domě a máme opět úplně debilní dokonce rohový dvojdřez, "vytuněný" o úplně nepoužitelný menší dřez, který používám tak, že ho umývám od drobků a dalších nečistot. Je to fakt k vzteku a jinak úplně k ničemu.
Odpovědět