6.9.2019 11:02:52 luthienka
Jsem rozložená - těhotná a nemocná
Jsem ve svých 42 letech těhotná (po letech snažení a po vyřčení závěru, že přirozeně rozhodně neotěhotním, jsem přirozeně otěhotněla). Přišlo to ve chvíli, kdy jsme založili firmu, já dala výpověď v práci a manžel mění zaměstnavatele. To vše je náročné, ale vlastně pozitivní. Bohužel se mi objevily ledvinové kameny. Zatím nemám koliku, ale kdykoliv jeden kamínek může zablokovat močovod a je průšvih. Jsem ve 28 tt a děsně mě trápí nejistota - nevím, kdy (a zda) se ozve kolika, jak zvládneme urologický zákrok po porodu/ šestinedělí... Manžel je z toho velmi rozhozený, já hraju kliďáka. Ale vnitřně si maluju spoustu scénářů.
Podobnou situaci jsme zažili po porodu druhého dítěte (sekcí), kdy jsem ledvinovou koliku dostala 12 dní po porodu a musela jsem na 3 dny do nemocnice. Manžel v té době musel na lsužebku do zahraničí. Doma byl kojenec, já na urologii odstříkávala mléko, o mimčo pečovala moje mami.... Byl to děs.
Prosím, potřebuji povzbudit, že je to zvládnutelné... Klidně napište, co jste zvládly Vy, ať vidím, že dokážeme být silné
Odpovědět