15.10.2019 21:43:22 Fern
Re: Bojí se kočka psa?
Libíku,to jsou 2 rozdílné prostory totiž - volný- nekonečná louka nebo pole a pak ten,kde jsou stromy a budovy.V tom druhém má možnost utéct a vyhrát,tam se bát nebude určitě,ale ten volný prostor,to má blbý a pes má vždy navrch!A je to děs i pro mě teda.
Bohužel jsem to zažila s minulým psem, který byl na kočky jako pes!Narazil na kočku na obrovském volném prostoru,asi číhala na myšky no a neměla šanci mu utéct - vyskočila na blízký stožár,na 2.železnou příčku,odkud si ji pes s přehledem stáhl dolů a pak pokračoval v cupování jejího kožíšku. No bylo to hnusný, pes se ode mně nenechal chytit,abych ho připla na vodítko a odtáhla,byl úplně v jednom rauši a jak jsem se po něm jednoou rychle natahovala,tak mi nějak podklouzla noha,já kecla na zadek a vyklloubila jsem si přitom loket; psisko se mi přitom podařilo chytit a za velké bolesti jsem ho teda připla a odtáhla od kočky. A vraceli jsmee se dom jak z války - oba od krve(já se zamazala od psa), kočku jsm tam nechali v deliriu na loucee,ale myslím,že se z toho nakonec vzpamatovala a já skončila na chiře s rukou v sádře.
Odpovědět