29.3.2005 0:35:45 Aefik
Re: gratulace
Tak předem obrovské gratulace také Siskas k miminku!!!No to je úžasný,12.týden už je jistý!Pamatuju si,že když jsem čekala Míšu,tak touhle dobou mi spadl kámen ze srdce,že to nejhorší máme za sebou.
Holky a jak vám je?Bylo ti,Siskas,špatně?U Vendy je na nevolnosti asi ještě brzo,co?
Tak počasí nám naštěstí přálo,paráda:-) Akorát to vození v kočáru už nás nebaví a musíme to vydržet ještě tři týdny:-( Ách jo,jak by řekl Krtek.
Pavli,tak hlavně,že jste si to užili a jste všichni užili,muselo to být asi náročný!Myslela jsem na vás,že asi máte super počasí!Kde jste vlastně byli?V Rokytnici?A čtu,že Adámek taky jezdil mezi nohama a na vleku,měl přezkáče a normální lyže nebo ty dětský řemínkový?Docela se mi ulevilo,že nejsme jediný exoti,co vzali lyžovat dvouletý dítě,po tý naší nehodě je samozřejmě každý strašně chytrej,že se smí lyžovat až od tří let,atd....
Ta teplota snad nebude nic vážnýho,ale nás příjezd z hor celkem "sebral" všechny:-( Ale už je to lepší,normálně fungujeme:-)
Jani,to je hrozný s tou kamarádkou,snad se z toho vykřeše!Znám dost lidí s rakovinou a zatím se všichni drží!
To je náhoda,že jste z Hůrky,my jsme tam původně taky bydleli,2+kk v Blattného 2313:-)
Odpovědět