Anthea , jelikož jsme asi před 20lety narazili na inzerát, že je možnost se nechat použít na zkoumání, dost nás to zaujalo.
Před asi 5lety jsme o tom mluvili se syny. Byli z toho dost v šoku, že takto uvažujeme. Navíc oba stejně. Nakonec jsme to nechali být.
Po loňském říjnu na to nějak přišla řeč a ve stínu událostí loňského roku synové usoudili, že moje tělo by se zkoumat rozhodně asi mělo.(velká genetická zátěž osteroporozou)
Navíc rodinné hroby jsou 100-150km. Moc často se tam už nyní nedostanu. Úplně mimo trasy co jezdím za našima. Nejblíž máme hrob náhradní babičky. Stejně na ní myslím jinak a jindy než když jsem u toho hrobu, kvůli tomu tam chodit nemusím.
Manžel rodinné hroby nemá. má místo v kolumbáriu. Jak někdo psal. Náhlé úmrtí- to by souhlasilo. jeho děda se vyboural na motorce cca v 40letech. Takže zřízeno toto. Moc prostoru na cokoliv tam není. je to tam ošklivé. Kdyby to byla aspoň ta skleněná skříńka, jako jsem loni viděla v Pardubicích.
Takže kompostování mi příjde rozumné. Navíc stejně brzy nebude dost místa pro všechny.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.