29.2.2020 13:06:13 Sněhulka a sněhuláčci
Pár dotazů k myčce nádobí
Mám na vás, dámy, takhle po sobotním obědě pár dotazů k myčce nádobí. Tady se ví všechno, tak doufám, že i tohle
.
1. Bílé šupinky na nádobí z myčky - znáte? Máte? Co pomůže? Není to neustále, vždy jednou za čas se to najednou objeví a trvá to, dokud neprojedu celou myčku čištěním (i když jsem ji třeba zrovna nedávno čistila, není to vždy tak, že si tím myčka říká o umytí) a všechno nádobí nepřemeju. Jakmile se to na nádobí objeví, už se to nikdy neumyje v myčce, pomůže pouze lidská síla (vydrhnutí).
2. Jak dlouho vám vydrží leštidlo? Téměř nikdy po mě myčka nechce doplnit leštidlo (narozdíl od soli) - je vadná kontrolka, nebo je běžné leštidlo doplňovat výrazně méně často než sůl?
3. Ocet místo leštidla - ráda bych začala místo leštidla používat ocet, ale bojím se smíchání zbytků leštidla v zásobníku s octem. Jak poznám, jestli tam ještě nějaké leštidlo je? (Když mi nikdy nesvítí ta kontrolka;)? Blbě, co? Ocet tam lijete neředěný, nerozežere nějak ten zásobník nebo něco, když tam je dlouhodobě v plné koncentraci?
4. Co různé eko tablety a prášky, fungují vám?
5. Jakékoliv další tipy nebo vychytávky týkající se myčky nádobí?
Trápí mě hlavně ten první bod, doufám, že nezklamete a přijdete na to, co se u nás doma děje
.
Díky a hezkou sobotu!
Odpovědět