4.3.2020 15:19:49 Pam-pela
Re: Napjatá situace na hranicích mezi Tureckem a Řeckem
Mně? Mně Babiš samozřejmě vadí, a nejen ten, i ostatní miliardáři, kteří mají milionkrát víc, než spotřebují a kdy by spotřebovat dokázali. A tyjou z práce jiných lidí, na kterých jim vůbec nezáleží.
Protože se chovají jako rakovinová buňka. V přírodě každý urve jen to, co sní.
Já sama s tím ale nedokážu nic udělat a tito lidi mají spoustu nohsledů, kteří k nim vzhlížejí a volí je. Mají zaplacený celý amsámbl kolem sebe, který jim dodává bezpečí a ochranu.
nevadí mi syrská rodina, ani sto syrských rodin...nevadí mi nikdo, kdo se chce začlenit do celku, žít a pracovat podle toho, kde si vybral žít. Jestli splyne s celkem, jestli se bude snažit zvelebovat to místo, kde žije.
Vadí mi lidi, kteří sem přišli využívat toho, co si tu jiní lidi vybudovali...bez toho, aby přiložili ruku k dílu. A vadí mi to i z toho důvodu, že se pak na spoustu lidí patřících do toho státu pomoc nedostane. Jako my bychom se se měli primárně postarat o svou rodinu, děti, svoje stařečky atd...tak by se měl náš stát primárně postarat o totéž u nás doma.
Pokud Němci, Britové atd....mají přebytky, se kterými se chtějí podělit s davy z Východu, tak je to taky jejich právo.
Možná by nebylo od věci si prohlédnout čísla.
A možná i ty fotky, o jaké lidi PŘEVÁŽNĚ jde. Nevím, kdo z nás by většinu z nich nechtěl večer potkat v temné uličce.
Je za tím mnoho skrytého, je v tom hodně peněz...a těm, kdo je inkasují, opravdu nejde o ty chudáky utečence.
Myslím, že jsme dost naivní. Abychom se zas nevzbudili do reality, až bude skoro pozdě.
Tolik k diskuzi...
Odpovědět