7.4.2020 11:03:23 Mariana +2
Re: Jak nejdéle jste si vydržely nemýt vlasy? Aneb vizáž v době koronaviru.
Nevím sice jak souvisí nemytí vlasů s koronavirem. Já si myju v intervalu jako vždycky, prostě když cítím že potřebuju, cca 3x týdne.
Zásah do vizáže jsou tedy odrosty, ty už začínají být vidět. Stylem "sáma doma" k tomu zatím přikročovat nechci, ale pokud brzy neotevřou kadeřnice, tak asi budu muset koupit nějakou barvu supermarketovou.
Pouze syn začíná být hodně vlasatý, tomu rostou rychle a víc se mu pak mastí, tak možná přikročím k domácímu zkrácení (snad svou novou vizáž pak přežije)
Jinak nějaký rekord asi mám možná z nemocnice z doby po nějaké operaci nebo porordu, to jsem určitě neřešila vlasy a nemyla víc než týden.
Pak mám asi osobní rekord z pravěku z dob mládí, kdy jsme s minimálním budgetem cestovali po Evropě, jen se stanem a stanovali na divoko, tak to jsem se určitě tak 14 dnů ani moc nemyla, do kempu jsme šli jen občas. Jelikož to bylo v létě, tak ani moc nechápu jak jsme to mohli (se sebou) vydržet.
Nyní bych víc než týden s neumytými vlasy nevydržela, z toho bych asi měla psýchu, nesnáším jak to mám hodně mastný, nemám pak psychickou pohodu. Po té delší době kvalita spíš teda hrozná, a vizuelně děs běs.
Odpovědět