Re: Renítko...
Ahoj Renítko, ďakujem za prístup a album, hodila som tam nejaké fotky, čo mám v mojom denníčku, tak ak ste už naňho kukli, tak v tomto nie je nič nové... Nemám teraz doma digitálny foťák, musím zavolať bráchovi a požičiať...
Mamulík, a kde bývaš pri Garde? Ocko môjho dieťaťa (nazvime ho priateľ, nie sme zobratí) býval na Račianskej 99 a teraz býva s nami v Petržalke. Odtiaľ ten zvyk, chodiť tou trasou až k nemu pod balkón (serenády som mu nespievala :o) No a tá trasa je: bývam hneď za Starým mostom, takže Sad Janka Kráľa, Starý most, Stoka, Tatrabanka na Čulenovej, Mlynské Nivy, Trnavské mýto, Tržnica, a potom poza domu ROH je tuším Kukučínova ulica??? tak po nej až ku Kukurici a zozadu okolo Figara, VÚB na Račianskej, lavička za Račianskou 99 (drogéria, parocháreň), OMW pumpa - minerálka a späť... Najlepšia časť cesty je tá Kukučínova až po Kukuricu a potom až po to malé trhovisko, tam si vždy najlepšie zamakám... No a cez deň petržalská hrádza, ale kdeže ja môžem cez deň s mimískom...
Aduška, vy už slintáte??? No tak to nám asi prvý zub narastie až o rok :o(((
Odpovědět