13.5.2020 13:36:05 terapeutka
Re: Jaký robotický vysavač?
Nemusíš hned zvedat - stačí trochu vysunout, vysavač si to pak obkrouží i kolem noh.
Já před vysáváním jen sesbírám poházené psí hračky (ať je zbytečně nesune před sebou), pak většinou zatarasím prahy- máme jen nízké přechodové lišty a na jednom místě mezi kuchyní a obývákem se mi zasekává, proto tam hodím box/bednu, aby se soustředil jen na jeden pokoj pořádně.
Já mám od ledna značku Tesla T40, který vysává nebo mopuje a jsem spokojená. Jen je na naši chlupatou a vlasatou domácnost moc malá nádobka na bordel, ale kapacitně by tam ani větší nevlezla, takže prostě během vysávání několikrát vypnu a vysypu (=vysávám jen když jsem u toho). Na chlupy, prach, vlasy, drobky...je perfektní. Nepobere jen větší kamínky nebo třeba kočkolit. Mopování využívám taky často - nevytře úplně perfektně (pokud nevymácháte několikrát během akce tu mopovací hadru), ale na běžné otisky tlapek, kapky a běžnou údržbu podlahy úplně stačí.
Mrzí mě jen, že jsem na na něj čekala tak dlouho, měla jsem si ho pořídit mnohem dřív
Odpovědět