31.3.2005 20:23:00 Zuzka+Eli04+Vojtík06+Honzík10
ahoj holky...
teda koukám,že mě chvíli nejde internet a tady to zemřelo!!!!To jste dopustily!!!
Eliška už je jako rybička...pěkně se osypala a do týdne byla ok...dospala to,dojedla to....dneska už běhá...i venku
Mojí babičce bylo vloni špatně...nechutenství,zlobilo srdce..byla na pozorování v Benešově...na nic nepřišli,že to nechutenství musí rozjíst a pustili jí domů s haldou léků...přes půl roku je brala..do toho jí kouslo klíště a má tu encefalitidu.Bere už 3 antibiotika a nezabírají...znovu se jí udělalo špatně...nevolnost,slabost,srdce,nechutenství...přijali jí v Pze na Karláku do nemocnice,dali jí 2 kapačky a za 3 hodiny šla domů jako mladice...divili se,proč má tolik prášků,že to je samý jed a je přiotrávená,proto to tělo takto reaguje..a na srdce tam nemá žádný pořádný lék...samozřejmě jí MUDr. Bažant něco naordinoval,to jí skolilo a v Benešově jí nedali ani tu kapačku na zklidnění,nechali jí trpět a ještě jí nasadili kupu dalších léků...všechny léky vysadila a je jí skvěle...takže opět Benešov!!!(plus tento místní MUDr,který se mi ale vůbec od začátku nezamlouvá)
Verčo...nemohla bych Tě navštívit třeba v pondělí nebo v úterý?Pokud Ti bude dobře...můžeme jít ven na procházku..nechci Tě otravovat,jen Vás poznat...když už jsme ti skoro sousedi...
Jano-nemáš cyklosedačku?potřebuju koupit...chci polohovací za sebe...v tom mám jasno,ale nevím,zda jen tu nízkou,nebo tu vysokou...nedovedu si jí představit v té nízké spát a v té vysoké s tou helmou...fakt nevím
chtěla bych začít už jezdit,ale El vůbec nevydrží a spí 2x denně.Jak je to u Vás se spaním...?
Odpovědět