1.4.2005 8:54:33 Randa+1+?
Ahoj po daních
Ahoj holky,
tak jsem to zvládla. Včera po 16. hod. jsem dotiskla poslední přiznání a pak jen čekala až si pro něj přijede. To vám byla taková úleva. Večer mě pak rozbolela hlava takovým způsobem, že jsem nebyla schopná ničeho. Na chvíli jsem se připojila na MSN, myslela jsem si, že mě rozptýlíte, ale asi zaúřadoval nějaký šotek, který chtěl abch šla radši spát, protože neustále vypadávalo připojení a tak jsem to zabalila a šla spát. Na nějaké balení jsem neměla vůbec náladu, jen jsem pověsila prádlo. Ovšem Ondra se dnes vzbudil už v 1/2 7, takže nic moc. Že by cestovní horečka?
Teď jedem nakupovat na cestu, balit a večer kolem 21 hod. chceme vyjíždět. Ondra se prochrupne v autě - máme to už vyzkoušený a brzy ráno jsme v Livignu. Sníh tam mizí před očima, ale snad na těch vyšších sjezdovkách to ještě půjde. Normálně se tam lyžuje až do května, tak snad nebudeme mít smůlu.
Takže ještě na týden házím omluvenku, ale od 11.4. jsem na příjmu :o))
Tak se všichni opatrujte, dětičky ať jsou zdravoučký a užívejte si jarního sluníčka
Pa, pa
Ps.: A ještě dodatečně přeju všem dětičkám březňátkám na které jsem pro návala práce možná zapomněla všechno nejlepší k narozkám a ten nejbáječnější třetí rok života.
Odpovědět