1.4.2005 17:54:30 Eldorádka + 2 zvířata
ahojky při pátečku :-)
Všechny vás moc zdravím. :-)
Álo, to je fakt, nestihly jsme ani popovídat - metelila jsem domů. Příští týden bude určitě čas. :-)
Míšo - my máme připojení přes Eurotel - zkušenosti? Jak dobré, tak i špatné...dobré - určitě rychlost přenosu dat, špatné, že ne vždy se připojíš...někdy se snažím připojit i 20x a nic. Je to prý způsobeno tím, že tuto "krabičku" už má koupenou kde kdo a Eurotel nemá takovou kapacitu serverů, aby pojmul všechny účastníky, kteří se připojí najednou - takže když se tohle "povede", tak se nepřipojíš ani za zlaté sele. :-( Toť asi vše, co k tomu můžu říct - pokud bys chtěla vědět více, vyzpovídám muže, ten o tom ví víc jak já. :o)
Darči, to je bezva, že už ten cukr máš za sebou - a že Ti to brali ze žíly, vidíš, to mě, bohužel, nenapadlo se ptát. Prima, že Ti to dobře vyšlo. :-) Tak držení palečků pomohlo. ,o)
Ohledně zoo - zlobim, ale strašně! ,o))))))) Tak uvidíš, no. :-)
Gabčo, Severko - díky za vaši starost s mými zády - je to od vás fakt milý. Já jsem v tomhle hrozná - pořád bych něco dělala, nejsem rozhodně žádný povaleč a když mě ty záda chytnou, tak jsem úplně zoufalá, že bych měla ležet. Gabčo, se zády jsem k dr. už chodila (měsíce, možná leta). Vím, že by to chtělo tu rehabilitaci...jenže to potřebuju doporučující papír od mého dr. :-/
Severko, dík za tip na cvičeníčka. :)
Ivuško, Novotného znám, byla jsem u něj s malou na kyčlíkách - ale že tam můžu i se zády, to nevím. Zkusím mu cinknout, třeba bych se tam vmáčkla. Dík.
Joo, a tu hrazdičku máme taky - přesně tu samou. :o)
Marti, můžu se připojit taky k čekatelkám na zušlechtění hlavy? :-) A jestli objíždíš s kufříčkem....to by bylo super. Hlásím se též, prosíím. :-))
Odpovědět