14.9.2020 14:10:19 1kulička
Sedačka k dětem a zvěři
Jsou to asi 4 roky, co jsem se tu holedbala, jakou jsem pořídila skvělou sedačku, že dítě už je rozumné a nebryndá...kocourek mi nikdy nic nezničil.....no a po 4 letech je pro ostudu. Nejhůř se na ní podepsala naše mopsice, které jsou sotva 2 roky, pořád má tendenci do ní hrabat a zahrabávat své (bůvolí) kosti. Pak taky moje odrostlá holčička raději skáče na sedačce (co by chodila ven na trampošku, že) a tak 2 sedáky jsou proskočené. Celkem se na ní podepsal i pán, co mi ji rádoby čistil - po vyčistění sice zmizely fleky, ale ten potah už tak nějak zůstal po mokrém čištění celý ožvějkaný....no a vzorňák kocourek se samozřejmě na ní sem tam honí s mopsicí, sem tam se na ní pobleje, bo má delikátní zažívání.
Věčné dilema, zda pořídit kůži nebo nějaký rádoby odolný potah - jsem nyní nakloněná té kůži. Skákání dcerunky snad trochu omezím pořízením jednotlivých sedáků (3+2+1) a už ne rohovku. Určitě pořídím přehoz, aspoň na nějakou dobu - jenže dcera si tam staví bunkry a v tom jí nechci bránit, tak si moc nedělám iluze, že přehoz bude kontinuálně na svém místě.
Máte někdo nějakou značku, kde nejde proskočit sedák? Zkušenosti s potahy? přehozy? Kůže nebo látka? barva?
Zase nechci pořizovat něco prozatimního, chci to tu mít hezký....
Odpovědět