Já jsem se tady včera na to téma nevyjadřovala,ale nerozčiluje mě to vůbec, naopak, plně to chápu. Vidím,jak se hrabou naše děti, sportem si nevydělávají, ale pro mnohé to je i náplň jejich života. Snaží se, denně online tréninky doma, běh v lese, posilování a stejně jde kondička a příprava na vrcholný soutěže do háje. Část našich holek odjela do zahraničí trénovat, ale to není řešení. Na rozdíl od školy ten sport dohnat nejde, spousta dětí skončí. A tihle sportovci -pro ně je to obživa, každý den, kdy nemůžou plnohodnotně trénovat, se na jejich výkonu odrazí. Nedoženou to, tam žádný home office nejde. Jsem za ně ráda, ať trénujou. A doufám, že brzy se začne s uvolňováním dalšího.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.