13.1.2021 9:04:23 zerat
Sušička na prádlo - pár dotazů
Už k nám tato vymoženost také zavítala. Konečně se mi podařilo drahou polovičku přesvědčit, že bude lepší než celou zimu řešit, kam postavím sušák s prádlem a mít obložená topná tělesa "v celém domě".
Se sušičkou jsme rovnou objednali ubrousky(i když pořádně nevím nač jsou), 3 vlněné míčky... Pročetla jsem návod na použití sušičky, a pak jsem se vydala zjišťovat, které prádlo do sušičky smí (dle cedulky), a které nesmí. S hrůzou jsem zjistila, že byť nekupujeme oblečení na tržnicích, ale v normálních obchodech - typu CendA, Lindex... tak valná většina by podle etiket do sušičky vůbec jít neměla. Vlastně, dle cedulky do sušičky mohou pouze drahé značkové rifle. Překvapilo mě, že do ní nesmí ani zimní bundy. Řešíte značky na cedulkách oblečení nebo do sušičky dáváte všechno? A přidáváte k prádlu na sušení vždycky ty míčky? A prosím, jak je to s prádlem praným s aviváží - smí do sušičky nebo nesmí? V návodu jsem zaznamenala nějakou informaci o tom, že zalepuje nějaký filtr u kompresoru... Děkuji předem za reakce.
Odpovědět