Samoživitelky, jak jste na tom?
dobrý večer, jako samoživitelka 2 puberťáků bych velmi ráda, ve slušném duchu, se zeptala, zda se najde tady maminka v podobné situaci a jak je na tom s penězi. Ideálně z mého kraje, města - Ostravy. Protože v jiných diskuzích se to hemží samými maminkami, kt. buď mají partnery a tím pádem, pro mne, která by si chtěla zmapovat situaci stejnou, nemá smysl a nebo mají všechny maminky příjmy v řádech od 40 tis až do 100 tis v čistém na rodinu. Přeji takovým rodinám příjem, mně se to nikdy nepodaří ale troufám si říci, že s mou praxí 20ti letou, resp. pracuji tolik let i s VŠ nemohu takových příjmů dosáhnout. V práci máme situaci takovou, buď rád za práci, i když jsme ti přidali úkoly, tak neremcej a díky coroně se toho využívá až až a i když se podívám po jiných nabídkách, s mou praxí, zkušeností, tak platy nejsou nijak velké a i když díky tomu, že jsem hlavní živitelkou rodiny se vždy snažím šetřit, každý měsíc něco vykoukne a poté moje 3 tis, odkládané na spořák, utečou ... prosím o slušnou úroveň debaty děkuji
Odpovědět