5.4.2005 8:12:05 Abcded
Dobré ranko
Tak v první řadě chci všem poděkovat za přátelství v albech:o) Fotky jsem zatím všude jen tak přelítla, musím je prohlídnout postupně:o)
Labu, však určitě nebudeš závidět dlouho, když se to povedlo dvakrát, není důvod aby se nepovedlo i po třetí:o) Tak držím palečky. A Siska je teda šikula.
Janni v červnu je už přece krásně teplo (já osobně bych asi ani ty pravé letní vedra nepřežila...), akorát že voda ještě není správně prohřátá. Z tohodle důvodu je lepší září, jenže to zase u moře začíná foukat vítr, takže to taky není úplně ono. Jinak v Chorvatsku je takové nejbližší hezké místo na špičce Istrie u městečka Pula. My tam byli na divoko, ale je tam i kemp, jen nevím cenu.
Li gratuluju ke golfkám, ať se ti s nima dobře jezdí. Mrňavý asi holt mají být, když je to jen takový příruční kočárek na chvilkové popojíždění. Velký kočár přeci máš, tak naco by si kupovala druhýho obra, kterýho bys neutáhla?:o)
Ještě chci všem dalším gratulantům poděkovat za gratulace a Pírku za přání aby mi bylo lépe. Fakt už by se mi to hodilo, protože se z těch nevolností za chvilku asi pominu:o(
Odpovědět