10.3.2021 22:46:27 sally
Re: Meghan
já to sleduju, protože je to "osvěžující" - furt nějaké covidy všude, tohle prostě něco jinýho... navíc ano, asi převažuje škodolibost... a možnost podivovat se nad "first world problems" - jak nemají peníze a žijí ve vile za jedenáct milionů (dolarů), jak jsou všichni rasisti (ona je černoška ze čtvrtiny, a jsem ráda, že nejsem jediná, kdo si toho nevšiml - mmch v rodině máme přesně takhle "černé" příbuzné - ze čtvrtiny - a taky si toho nikdo nevšimnul - když to člověk ví, a dívá se po tom, tak to vidět je, ale zběžně nikoliv).
Jinak teda v rozhovoru řekli, že NĚKDO komentoval jakou barvu bude mít dítě - ale neřekli kdo - takže za mě je to jen kalení vody. A stěžovat si z jedenáctimilionové vily na těžký život na zámku, když je kolem spousta lidí, kteří žijí namačkaní na HO a domácí škole v bytech a fakt neví, z čeho zaplatí jídlo, mi přijde jako naprosté sobectví. Podobně, jako když si v Africe začala stěžovat na to, že je osamělá a jak má těžký život. V Africe, kde lidi chcípají hlady, děti pracují v dolech atd., tak ona je ublížená, protože se nikdo nezeptal, jak se jí daří... na to to chce mít fakt silný žaludek.
A ne, nemyslím si, že žít v královské rodině je nějaký med, ale byla to její volba (narozdíl od těch dětí pracujících v dolech a umírajících hlady - nebo i narozdíl od těch ostatních lidí v Kalifornii, kteří žijou v tvrdém lockdownu už rok, a nemají zahrady s bazény a vily se služebnictvem a ochrankou)
Odpovědět