Re: Lukáš Pollert - corona
no je to hodně přitažené za vlasy, ale pár pravdivých šprochů tam je, alespoň za mě
- obezita - nejen on, ale i v médiích byla z nemocnic řada reportáží (nedávno myslím z Jihlavy), že 80% pacientů je obézních, osobně znám pár lidí, kteří se corony ve vztahu k obezitě tak bojí, že začali se svou váhou něco dělat, až teprve corona jim přišla jako to správné riziko s tím něco udělat
zcela subjektivně (neplatí to obecně) to také vnímám tak, že se omezuji nejvíc já a moje děti, aby si moji (zdůrazňuji moji) důchodci dál žili tak jako předtím /přibyla jim jen rouška) a zcela pokrytecky říkám, že bych raději dala jejich dávky očkování učitelkám, aby moje děti mohly do školy
a nesouhlasím s tím (jak píše třeba 1kulička), že vláda rozjela epidemii. Jako jo vláda udělala spoustu chyb a nelogičností, ale i nyní po roce epidemie, kdy je i největšímu blbci jasné, že je to na každém z nás musí policie rozhánět mejdany v zavřených restauracích, ale může za to vláda, to mi trošku přijde nefér
očkování je blamáž, s tím souhlasím
naopak nesouhlasím s přirovnáním ke starému autu a že je to chřipka a že by lidi stejně umřeli
Odpovědět