Hezký večír a dobrou noc.
Holčinky, děkujeme všem za přáníčko k našemu půlročku, to potěší... Je to zázrak, jak všechno rychle utíká a já vidím, jak je Nika stále šikovnější, zvědavější (někdy až moc), jak dělá pokroky... Akorát je trochu línější - ale po kom :-))))??? Že by po tatínkovi :-)))?
Představte si: píšu příspěvek, pak jsem se chtěla podívat na jednu stránku na netu a normálně jsem zavřela Rodinu... A to už jsem to měla skoro celý napsaný - no hrůza, jak jsem tupá.
MÍŠO, tak to jsi nebyla Ty, kdo upravil album? Aha. No, hlavně, že je to v pořádku.
KÁŤO, dr. se samozřejmě ptala, jestli přikrmuju, ale já začnu od 7. měsíce - řekla jsem jí, že Verunku nebudu šidit na mléce. Koukala na mě vyčítavě, jako když Nika o něco přichází... Verča samozřejmě zeleninku ochutnala, ale Vy jste mi to vymluvily... :-)))
DARČO, co se týče cestovní postýlky, kupovala jsem ji v DINU v Labi, ale přes internetový obchod a pak jsem tam měla slevu. Stála kolem 2000 Kč. Vybrala jsem Chicco Caddy - a to proto, že ji využívám jako ohrádku a jako jedna z mála je síťovaná ze všech 4 stran, takže Nika dobře vidí, ať je kdekoliv. Teď si ale oblíbila aktivní deku od Taf Toys, která jí hodně pomohla k tomu, aby se snažila být na bříšku a bavilo jí to. Na dece jsou upevněná aktivní chrastítka, zrcadýlko, pískací míček a taky je hodně pestrá, takže Nika pořád kouká na barvy a obrázky. Koupila jsem přes internet na www.matysek.cz, stála kolem 1300 Kč. Jinak španělskou deku jsem koupila v Šarmu v Severu, jsou teď přestěhovaný do 1. patra (prodejnu mají i na Severce pod věžákem vedle Delvity), stála 650 Kč a jsou ochotni zajistit barvu a obrázek, který si vybereš z katalogu. No, tak to jen taková stručná reklama... :-)))
Vlastí, to je škoda, že nebudete na cvíču. Já ale taky nevím, jestli mám jít, když mě trápí ta rýma. Uvidím.
El, pěkný kytičky :-)))!
Tak, snad jsem na nic nezapomněla a nenadělala chyby...
Jdu spát, Verunka už taky spinká.
Dobrou noc.
Odpovědět