Vím, že témat o kovidu je tady hodně a jsme toho všichni přesycení....
Ale i když se snažím pro svou duševní hygienu příliš nesledovat všechno kolem toho, přece jenom neuniknu docela. Hned pro začátek podotýkám, nejsem žádný popírač nemoci a nelibuji v konspiračních teoriích.
Pouze mám v poslední době hodně zvláštní pocit ohledně očkování - pominu-li kolik je tady v ČR vakcín a kdy se na mě asi tak dostane řada / jsem 45+, zdravá /. Pocit, že mě tlačí "někdo" do "něčeho", co nechci - tedy se očkovat. Začíná to vypadat, že se vše podmiňuje očkováním - dovolená / ok, nepoletím /, návštěva kadeřnice ?, návštěva restaurace ? , koncert.... nebo udělej si test, samozřejmě...Takže finanční náklady navíc.
Takže pokud se nenaočkuji / ani proti chřipce jsem se nedávala pravidelně očkovat / - budu "out" ve společnosti - budu hodně omezena ve svých právech, jediné, co mi snad zbude bude zaměstnání / doufejme, že zaměstnavatel nepodmíní práci očkováním / a snad budu moct alespoň na procházku se psem...
Jaký z toho máte pocit vy ? A teď bych nerada řešila kdo dodržuje opatření a kdo ne, kdo kovid prodělal apod... Jedná se mi o pravidla, která se dle mě plíživě začínají naznačovat, že nás čekají....asi ta příhoda s vařenou žábou mě napadá...
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.