10.7.2021 10:30:17 sovice
Re: Současná nařízení
Nová Jano,
já jsem naočkovná, děti (mladé dospělé) jsou rozočkované, ale rozhodně nikoho nehodlám agitovat, stejně si každý myslí svoje.
Co mě ale štve, je ta neochota dodržovat nařízení, ta současná - třeba ty roušky v obchodech. A to demonstrativně, "já nejsem ovce". Argumenty, které tu padly o škodlivosti respirátorů, jsou v rámci toho, že je člověk musí mít v MHD a vnitřích veřejných prostorech, celkem směšné. Kolik času stráví dotyčné v MHD či v obchodě, aby je respirátor poškodil na zdraví? Není to nic než demonstračka "já jsem chytrá, vy ovce".
Toto mě štve, ale zase, fakt nehodnotím lidi bez respirátorů v některých prostorech, vím, že v tomhle vedru zvlášť může mít člověk potíže. Hodnotím psaní některých zde. Stejně tak nehodnotím, co kdo nosí - jeden kamarád nosí jakýsi superhyper filtr (má zničenou imunitu v rámci léčby) a najdou se idioti, kteří k němu mají blbé poznámky.
Onehdy mě fakt naštval jeden pán, který začal řvát na prodavačku u pokladny, že kdo má respirátor, je blbá ovce a podporuje fašismus. Nakonec ho vyvedla ochranka, ale chudák prodavačka.
Odpovědět