17.7.2021 17:53:12 monam
Změna intervalu v očkování uprostřed prázdnin
Přiznám se, že jsem už docela rozladěná. Když byla možnost nechat zaregistrovat 14 letou dceru, neváhala jsem. Ovšem dost mne tehdy zarazilo, že druhá dávka měla být aplikována přesně po 6 týdnech. Po dnu dohadů a pokusů o změnu (max byli ochotnu ustoupit o týden) jsem původní termín zrušila a dceru zaregistrovala na poslední týden v červenci s tím, že holt nebude mít do začátku školy obě dávky. S tím souvisela nutnost přeplánovat celé prázdniny. Kdyby bylo možné ji nechat naočkovat podle původního plánu 2.7., měla by koncem července druhou dávku a neměli bychom problém. Ovšem teď se všem očkování zase posouvá, nám už přišel SMS zkrácený termín, který vychází do doby, kdy dcera bude na táboře. Beru sice očkování jako prioritu, ale dítě dva dny po očkování na tábor nepustím, a celkově mě ty neustálé změny dost dráždí. Přemýšlím, že budu trvat na tom původním termínu po 6 týdnech. Má někdo zkušenost, zda jsou tomu v očkovacích centrech naKloněni? Dcera pojede dost pravděpodobně na svůj poslední tábor, už letos se cuká, příští rok už ji nikam nedostanu, nemám chuť jí nechat trčet další dva týdny doma a náhradní program také nevymyslím, ostatní děti budou pryč a já mám práci.
Odpovědět