5.9.2021 16:14:01 TaJ
Re: Rodičovská kontrola - aplikace na hlídání času na PC a mobilu
Romano, takže dospělý má chodit do práce, starat se o úplně všechno kolem domácnosti, věnovat se taky trochu sobě a partnerovi a ještě si kdykoli najít čas a energii na to, co chce zrovna potomek dělat? A dítě nemusí vůbec nic? Nic se ho netýká, má si jen chodit do školy a nechat se obsluhovat??? A nemluvím teď o batoleti (tam je to zase jinak), ale o 13 letém klukovi, který už v podstatě fyzicky zvládne většinu věcí, co dospělý...
Tak tohle zase tedy moc nechápu já....den má 24 hodin - pokud mám spát, chodit do práce a postarat se sama o všechno v domácnosti, tak kde mám brát čas na to, když se dítě rozhodne, že by rádo strávilo půl dne někde na nádraží u vlaků? Takže logicky je potřeba dítko seznámit s tím, že pokud s ním mám někam na půl dne jet, tak bude dost fér, aby mi ono s něčím pomohlo a já na to měla čas...protože sama se ta práce jaksi neudělá a ne všechno jde donekonečna odkládat...a my ho nijak netrestáme, je to prostě dohoda - chceš jet ten a ten den na vlaky, ok pojedu s tebou a ráda, ale den předtím spolu uděláme tohle, protože je to potřeba udělat a když pojedeme pryč, tak bychom to pak už nestihli... Co je na tom špatného?
Odpovědět