9.11.2021 14:07:45 Aninabe
Re: testování očkovaných
Muumi, jo ty myslíš u nejmladšího... Paní učitelka je nemocná, takže mají teď někoho jiného. Nadšená z toho nejsem (normálně mu dává práci navíc nebo i chodí do vyššího ročníku na některé hodiny, ale chápu, teď se nemíchají). Ale s tím nic nenadělám, jen vyhlížím, kdy bude zpět. Jsem ráda, že je testují, protože je to jediný neočkovaný člen domácnosti. Respirátory - hele, on ho nosil i dřív, snáší to dobře, je mi to celkem jedno. Hlavně bych ráda, aby to nedonesl domů. Rozhodně lepší něco, než nic. Ohledně výuky - chytají trochu skluz, nevím, jestli nezačít učit napřed, ale mám toho dost v práci (lektoruju doučování, takže kovářova kobyla...). Jinak škola starších dětí má v karanténě několik tříd, tam je to "ftipné" - večer napíšou, že všichni kromě jednotlivců mohou do školy, ráno napíšou, že je od zítra distančka, to je teprve blázinec... Kdo nesleduje Bakaláře 24/7, nemůže vědět, co se děje. Dnes jsme se třeba též dověděli, že zítřejší schůzky jsou online... Už jsem škemrala u nejstaršího dítěte, jestli by nezavolalo bývalému spolužákovi, který o dění ve škole ví a mohl by mít zákulisní info.
Odpovědět