Re: Účinnost versus etika takzvané brutální kampaně
Nemyslím, že by toto zafungovalo na odmítače "z principu". Možná snad na některé ty "dosud jsem se nerozhodl" nebo "nechce se mi to organizovat, je to komplikované" ... Bude to asi fakt podobné, jako s těmi cigaretami. S většinou kuřáků to asi nijak nehnulo (ta rizika už znali a obrázky nic neovlivnily), s některými možná trochu (možná se někteří víc bojí, ale kouří stejně ), ale hlavně to asi může působit třeba na děti a na ty, co ještě kouřit nezačali. Naše děti tedy obrázky na cigaretách (zatím) berou dost vážně. Mně se tedy nelíbí (nelíbila) ani ta "jemná" kampaň, co běžela na ČT 1, jak tam Kořen vždycky přemluvil nějakou odmítačku a ta vesele odkráčela do očkovacího centra. Přišlo mi to směšné. Ale možná, že někomu to přineslo nové informace, nevím ...
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.