Re: Pro Ivcu
Ahoj Ivco,
ja se se svou japonstinou tak mozna zeptam v obchode,jestli maji chleba a vajicka,co z tech vsech krabic je mliko a pak jeste par zakladnich frazi a koncim.Z psani dve zakladni sady znaku.No zadna slava,nemam se cim chlubit.Ale taky tu s manzelem dlouho nepobudem,takze spis piluju anglictinu,prece jenom je to pro nas jediny komunikacni prostredek a taky to tak chceme pro mimco.Vybrali jsem anglictinu a jazyk zeme,kam se presunem,takze jak to vypada,tak asi Spanelsko.
Manzel zil poslednich pet let v Americe,takze na japonske pomery je asi divny.Neni takovy ten klasicky Japonec.To by jinak nemel za zenu Cesku=D Ma dobry smysl pro humor,je pracovity,zodpovedny,ma rad dobre jidlo,v mych budoucich planech me podporuje,ale na druhou stranu je sileny chaotik,no a jako kazdej,obcas pekne nervaci.Ale porad mi prijde lepsi nez kdejakej Cech.Proste jsem si u nas ve state nevybrala,tak jsem si musela pro chlapa jinam=D
Musim rict,ze mi bylo jedno,kam se presunem,hlavne at je manzel spokojeny s praci,ale nechtela jsem nemecky mluvici zemi,nejak proti tomu jazyku mam averzi.To treba francouzstina je krasna.
A kde planujes rodit?Manzel Francouz,ty Ceska,tak predpokladam,ze detatko budes smerovat do jedne z tech zemi.
Zatim se mej a napis mi,proc ty sis v Cesku nevybrala=D
Papa Petka
Odpovědět