23.11.2021 21:43:19 Yuki 00,03,07
Re: Priority v době koronaviru
jo, situace teď a za tři týdny bude jiná, samozřejmě, bude horší, a bude horší všude. Nevěřím tomu, že by v Čechách ta situace byla teď dobrá proto, že je tam víc naočkovaných, prostě tady to začalo dřív, tam to teprve přijde. Možná to tam přijde za tři týdny. Tady budou nemocnice narvaný ještě víc než teď, ale už i tam budou plný, jako teď tady. Kam potom budeme ty lidi vozit? možná do Rumunska.
Co se teď dá udělat? omezit kontakty, aby se to aspoň zpomalilo, aby bylo aspoň ty nemocný kam vozit, když už nebude možný je umístit v jejich krajích
to je jediný, co se teď dá dělat, přibrzdit
všechny opatření jsou úplně k ničemu, když to nikdo nevyžaduje, byla jsem na školení minulý týden, v Brně, cestou v linkovým autobusu sice řidič upozornil na nutnost zakrytí obličeje, cestou to ale spousta lidí v narvaným autobuse nedodržovala, a samozřejmě zrovna tito lidi jsou agresivní, pokud je člověk upozorní,
v hotelu sice chtěli tečku, ale v restauraci to nezajímalo nikoho,
včera v obchodě u nás - na dveřích do obchodu cedule, jak se bránit, kdyby někdo chtěl vymáhat zakrytí obličeje,
a to jsou jedny z nejhorších krajů, proč to někdo nekontroluje? k čemu je vyhlašovat další a další opatření, když se to nehlídá? když jsou lidi blbí, je potřeba toho policajta
u nás v místních potravinách se dodržuje všechno, prodavačky to hodně hlídají, upozorňují, přesto když jim tam přijde nějaký agresivní blb, neudělají vůbec nic, policajta jsem tady neviděla snad ještě nikdy
třeba to by mohlo pro začátek stačit, lépe řečeno to mělo být před měsícem
další věc - ví se už dáno že se dá poznat nákaza z odpadních vod, stačilo by tam pak víc testovat, jak je to dávno, kdy upozorňovali na jižní Moravě na větší záchyt z odpadních vod? ale nic nikdo nekonal
teď konec bezplatných testů, další pitomost v této situaci
další věc - očkovaní můžou kamkoliv bez testu - mám v rodině očkovanou rodinu, pozitivní je zatím jeden z rodičů a jedno dítě, další dítě ve škole, rodič v práci, nedostal neschopenku, nic mu přece není,
t stejný známý, o tom jsem psala minulý týden
fakt se nedá a nedalo nic dělat?
Odpovědět