Vybavila jsem si podobný případ z běžeckého prostředí, i když ne tak vyhrocený. Carmen Beshirová, velmi nadaná, též domácí výuka, otec trenér, nějaký režim..., jiné sporty k tomu. Ve 12 porážela na závodech dospělé ženy... Bratr mladší taky běhal. Četla jsem s ní rozhovor v tom věku (12) - to bylo před nějakými deseti jedenácti lety, a ji to prostě fakt moc bavilo a snila o olympiádě.
Jo tady to je: https://www.behej.com/media/files/other/62-63%20Beshirovi.pdf?1314614458
Hledala jsem tedy teď, co s ní vlastně je - jak "to dopadlo", protože v Tokiu stopro nebyla, ale ani na domácí scéně o ní neslyšet. A vypadá to, že už vůbec nezávodí - poslední výsledkovky, ve kterých se dá najít, jsou z roku 2017. Možná hraje víc na kytaru :)
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.