17.12.2021 20:48:15 Škrpál
Re: Otec v 55 letech
Valkýro, tvoje dcera má prapodivnou představu, že má nárok na bezchybnou matku. A že jediný, kdo konflikty doma negativně prožíval, je ona, jakoby ti ostatní snad z těch sporů mezi sebou měli plezír.
Kdysi na SŠ jsme takhle seděli v hospodě a svěřovali se, jak je to doma pytel, já byla přesvědčená, že to nikdo nemá horší než já. Kámoška vyprávěla, jaký dělá doma její otec bugr a že mu minule zapíchla násadu do břicha a zoufale řvala, ať se posadí na prdel a drží už hubu
Kamarád vyprávěl, jak je otec pravidelně hrubý na jeho matku, kdykoli se ožere, a že mu posledně dal jednu pěstí, aby mámu ochránil. Došlo mi, že spousta lidí to má doma obdobně blbý, i horší.
Tvoje dcera má nějaký kdovíčím podložený pocit, jaká je děsná oběť. Už by konečně měla prozřít a pochopit, že jestli ty události někoho sejmuly, tak v první řadě tebe. Z té sebelítosti a stálého obviňování by už fakt měla dospět
Vyčítání, že jí coby dávno dospělé loni máma neudělala poetické Vánoce
?? Ach bože, v jejím věku jsem já už dávno organizovala sama Štědrý den pro celou svou rodinu, těšilo mě pro ně tohle dělat, poskytovat někomu něco - ne po nich něco požadovat ve vyšším standardu
Odpovědět