páteček
AHoj holky,
tak konečně tu je pátek a víkend,jenom mě trošičku mrzí to počásko, že bude ošklivo !!!!
Jinak včera jsem se pustila do debordelizace našeho bytečku.Týnu jsem odliftrovala k našim a vlítla jsem na okna, koupelnu, vytřela, vyluxovala, uvařila, vyžehlila, vyprala, zaběhla na poštu, na kopírku, T7ně pro slunečné brejličky do zlatnictví pro opravený prstýnek a pak na rehabilitaci, tam jsem byla v pět a doma jsem pěkně padla na hubu !!!! A to mě čekal ještě aqua aerobik, no po 15 min. jsem toho měla dost a už jsem fakt nemohla a tak jsem dalších 45minut přímo přetrpěla, nechtěla jsem odejít,ale doma jsem padla za vlast, ještě že se manža učil a já mohla jít chrnět s Týnou.
Manža se teď celé dny šprtá, posledního května dělá státnice, teprve dodělal diplomku tak ji musí nechat ještě svázat a já jsem už z něj na palici, snad to ještě ten měsíc a půl překlepeme.
Přemýšlím kam odjet,aby se mohl v klidu učit a my nemusely s Týnou snášet ty jeho nálady. :)
Veru tak to jsi super kabrňák jet s Vášou a s mimískem do lázní, a kdy pak nám zase odjedeš?
Jé holky jak jste psaly o té topince mňam, mňam, taky nějak to sladký už nemusím, a jsem zase na masíčko a toastíky, to jste mi udělaly zase chutě.
Luci tak já to nechám už na vás my máme příští týden časík v pondělí a v úterý, protože ve středu nebo ve čtvrtek jedu s Týnou na výlet, ještě bych dala vědět.
Moni jsem ráda, že jsem Tě viděla a vidíš, Lilinka to cestu zvládla bezvadně, viď? Oni děti jsou báječný, čím menší tím lepší...
Holky, potřebuji poradit jako dnaučit Týnu čůrat do plen, aby nám ji vzali v září do školky, nesmí mít plenky a ať se snažím jak koliv tak né a né se nám zadřit!!!!!
Prosím poraďte !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tak mi pofrčíme nachvilku ven než bude pršet, pěkný víkendík všem
Odpovědět