6.1.2022 4:48:12 Lída+2
Re: Po pozitivním samotestu v práci rovnou karanténa
Vaitea a ostatní, není to daleko. Jsem zvyklá jezdit na vyšetření i 100km.
Ale v případě testu si prostě myslím, že by si každé město mělo zajistit dostatek kapacity. A ve chvíli, kdy ji mělo (člověk se dostal pohodlně i ten den) ji zrušilo, před podzimní vlnou. A od 1.10.2021.
Ale jelikož nebydlím v malém městě, ale přece jen maličko větším čekala bych, že to místo každé po dvou letech zvládne kapacitu, když si tu hrajeme na tu pandemii.
A nepříjde mi normální, aby se našlo 3700dětí, rodiče je naložili do auta a vezli je 20-50km testy. A to jak tu někdo psal 9x za měsíc. To je prostě na hlavu. Už před rokem se mluvilo o tom, že by to měl mít každý pohodlně v docházkové vzdálenosti. Jinak se z toho nevyhrabeme. Nevím kdo to řekl, ale je to pravda.
Koho baví sedět hodiny na netu a čekat jestli si někde klikne, nebo mu to někdo vyfoukne. A dostane se na test, pak se naštve, najde jiné místo a druhý den jede někam jinam, zbytečně, protože musí dokazovat, že mu nic není. Ty " KVALITNÍ" testy ho označili za nemocného a přitom třeba není.
Nechápu, proč se tahle kvalita, teda pořád používá.
A oni to bude mít podstatu celé v tom, že nesnáším, šmejdské výrobky. A proto mi to celé vadí.
Odpovědět