Re: Dámské kabelky
Jako standardní zavazadlo nosím batoh, spoustu toho nachodím, v běžném dni obvykle tak 6 - 12 km, a nevyvážené zavazadlo by mi nesmyslně a zbytečně ničilo záda. Navíc obvykle cestou nabírám průběžně narůstající nákup do toho batohu :)
Pokud jdu tam, kam je batoh nevhodný, tak kabelku výhradně do ruky/na předloktí. Asi nikdy nenosím kabelky s dlouhým popruhem, když ho mají, tak ho odepnu a nechám doma.
Kabelky mám kožené - černou hladkou Furlu, tu nosím nejradši, je příjemně lehká na svou velikost. Pak mám asi tři kožené české značky Hajn. Koženkovou mám jednu, smetanově bílou, protože jsem v téhle barvě kdysi potřebovala a koženou tehdy nesehnala.
A pak mám nějaké látkové, od hipísácké režné kytkama vyšívané (ta jediná má dlouhý popruh, k té to prostě musí být:D) ) po skládací Longchamp. A i tu longchampku mám ten typ na nošení v ruce, dlouhé popruhy nee :)
No a pak nějaká psaníčka, nejlepší je takové malé kožené tělové barvy od Coccinelle, které má i závěs na zápěstí, ne, že bych ho nosila zavěšené, ale dá se za to pověsit na háček na WC :D
Odpovědět