18.9.2022 10:43:19 Yuki 00,03,07
Re: Máte doma pořádek?
kromě běžného provozního nepořádku nám pelichá pes, jinak je to v rámci bytu docela dobrý
v ložnici vzniklo před pár dny skladiště, protože jsem se musela evakuovat dost narychlo z jiné místnosti, kde mívám běžně svoje pracovní věci a do ložnice kromě toho odešlo všechno, co jsem před návštěvou nestihla z nějakého důvodu uklidit, třeba že se mi fakt nechtělo zvedat gauč, abych se dostala si úložného prostoru
v chodbě máme nevyřešený úložný prostor, chybí skříně, možná spíš nějaký závěs, ale je to takový divný kout u schodů, nemám nápad, jak to schovat, ale věci se tam ukládají
Ve verandě je spousta věcí, které čekají na odvoz na sběrný dvůr, jenže jejich otvírací doba si úplně nerozumí s mojí pracovní dobou, a taky je tam ještě pár krabic, které je potřeba přebrat a rozhodnout se, co nechat a kam to dát, pozůstalost po tchánech, leží to tam už půl roku, čeká to na zimu
zahrada asi dobrý
sklep je bordeliště, kde hromadí můj táta, my vyklidíme, on zanese, a pak jsou místa, kde ani nevyklízíme,
ale sklep mě netíží, tam nemusím chodit, a kam musím, tam je čisto
už dlouho si říkáme, že až budou kluci pryč, uděláme čistku, tak třeba se k tomu opravdu odhodláme
Odpovědět