25.10.2023 13:48:09 Koníček mořský
Re: Stardance 2023
Já se zatím dívám. Když mě to bavit nebude, budu se dívat na něco jiného.
Eben s Kostkovou mi neva. Jsou to typy, na který jsem si musela zvyknout a teď už mě ba. Občas něco plácnou, ale to já taky. Navíc je to zábavný pořad, tam se plácá o 106. Na Genzera jsem si taky musela zvyknout. Mám ráda, když si na někoho musím nejdřív zvyknout a pak už mi neva. Chlopčík je dobrej cool hustej zjevák. Drexlerová mluví hezky slovensky a sluší jí to. Všem to tam sluší. A na to se moc ráda koukám. Taneční profíci umí krásný choreografie. Účastníci více či méně hezky tančí. Někdo se rapidně zlepšuje. Hraje tam dobrá kapela a zpívaji skvělý zpěváci. To jsou všechno hezký věci ke koukání. Zatím nevím komu fandím úplně nejvíc. Asi tomu, kdo bude tančit nejlíp.
Jako dítě a mladá jsem se chodila koukat na soutěže v tancích naživo, takže tuhle podívanou mám v krvi. Na sport se taky koukám. Naživo i v televizi. Jsou tam hezcí a zajímaví lidé, pěkné výkony a lidské příběhy. Někdy i zvířecí.
Na Stardance se koukám s mužem. Říkáme si co a kdo se nám líbí a nelíbí. Dotýkáme se u toho na sedačce a to všechno nás sbližuje. Cítíme to stejně. To samé u sportu, dokumentů, artových filmů, zábavných pořadů, koncertů, Ulice i Prostřena, zpráv i poslechu rozhlasu.
Odpovědět