Co by bylo, kdyby nebylo 17.listopadu 89 aneb drobné vzpomínky
Ptám se na střípky osobních vzpomínek, žádné velké dějiny, klidně to vemte i humorně 17. listopad pro mě je velký svátek, a to přes veškerou nespokojenost, že by to mohlo i být i o hodně lepší. Zkrátka, jsme jen lidi a jak na něco člověk sáhne, často to zmatlá)
Můj příspěvek: včera jsem byla u kadeřnice, tak jsem si uvědomila, že kdyby Listopadu nebylo, byla bych v Hygii nebo v Kadeřnictví a když bych platila, tak bych musela dělat takové ty "tanečky" okolo spropitného. Kadeřnice by čekala, že jí něco dám, ale musela by dělat, že jako ne, ale na plášti by měla kapsičku, kam já bych musela ty drobné šikovně dát, jakože ona s tím nemá nic společného, aby se těch peněz nedotkla rukama. A ona by rituálně uhýbala, jako že ne, ale chtěla by, to zase jo... Ježiš, to byla pakárna!! Jak já to nesnášela.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.