28.11.2024 20:57:18 TaJ
Re: Svačiny pro děti
Půlko, jo, nosím si jídlo do práce, protože v práci nemám možnost obědů, teda pokud nechci strávit naprostou většinu pauzy tím, že půjdu někam do Mekáče, KFC, nebo předražené pizzerie apod., prostě v místě práce nemám možnost rozumných obědů. Tudíž si každý den nosím oběd s sebou a v práci si ho ohřeju. Většinou když děláme večeři, tak děláme dvě porce navíc - jednu pro mě do práce a druhou pro manžela, který chodí z práce kolem poledne (má zkrácený úvazek). K tomu mám v práci dvě kratší pauzy na svačinu (jsem tam celkem 12h), takže ještě si chystám něco na ty svačiny - minimálně poberu z lednice nějaký jogurt, sušené nebo čerstvé ovoce (a taky si ho krájím, nebo loupu, nemusím tím pak trávit čas o pauze a mám víc času na jídlo a odpočinek), teď mi zachutnalo lyofilizované ovoce, do krabičky nějaké oříšky, rozinky, nějakou tu sladkost na doplnění energie. Denně nosím menší obědovou tašku plnou jídla, ještě si beru s sebou snídani, protože snídám taky až v práci, ráno doma ještě nemám chuť. Domů nosím tašku plnou prázdných krabiček
Odpovědět