21.1.2025 8:50:40 Begonie
Trump - inaugurace
Dívaly jste se? Jak vám to připadalo? Mě jako taková divná nepovedená šaškárna - divný výběr hudby, projevy takový nic neříkající náhodný výběr slov nebo děsně dlouhý (ten reverend) a celkově, jak tam divně stáli v tom malým prostoru, někdo nastrojený jak na ples, někdo v kraťasech

. To Britové jsou na ceremonie jinačí kabrňáci

. Nejlepší byl ten okamžik, jak jim vypnul zvuk nebo co, když měla ta zpěvačka začít zpívat America the Beautiful a nedělo se dobu nic. Clinton se smál, až se za břicho popadal, Trump vypadal, že po někom skočí a na ČT žlutý nápis přes celou obrazovku "Zlatý věk Ameriky začíná"

. A ten Trumpův projev... (sakra, kde je smajlík držící se za hlavu?).
Ale jinak - myslíte, že se něco fakt nějak razantně změní? Nebo jsou to jen takový velkohubý kecy a realizace bude kulhat jako vždy? Naštěstí. Já si i u nás vždycky říkám, že nemá smysl se rozčilovat. Fakticky, ať seděl na Hradě nebo ve Strakovce kdokoliv, tak na můj život a osobu to nemělo žádný vliv (akorát za Zemana jsem se trochu styděla). Ale ať byl u vesla Babiš nebo Fiala, Paroubek nebo Topolánek, v mým životě se to fakt nijak neodrazilo. A pokud nano, tak to nebyla zásluha ani vina politiků. Za 4 roky tam zas bude sedět někdo jiný - psi štěkají, karavana jde dál. Jestli se ten vliv politiků nějak nepřeceňuje. Ale zas, čím by se političtí komentátoři živili. I když, kdyby se T. fakt podařilo do 24 hodin zastavit válku na Ukrajině, to by byl pěkný počin hodný Nobelovky. Ale asi bohužel

Odpovědět