tady se ví naprosto vše, tak mi třeba někdo poradí, jak by situaci řešil. Mám 2 stařičká auta, obě rok narození 2000. V jednom jezdil muž, ve druhém já. Nyní je střídám, obvykle podle toho, které zrovna jezdí Ekonomika v tom není pražádná, ale nedokážu se jich zbavit...
Jedno z nich je nyní nepojízdné (rozvody, motor a další závady), stojí u opraváře a mám se "rozhodnout". Oprava by vyšla cca na 40 tis. Kč. Opravář nabízí zařízení ekologické likvidace včetně odhlášení na dopravce atd. s tím, že investice už se opravdu nevyplatí. Nicméně asi by opravu udělal. Mně to přijde škoda, třeba by to někdo koupil na ND, i když nevím, jestli se ještě dnes auta takhle prodávají. Navíc tomu vůbec nerozumím.
Mám chuť pořídit si něco "svého nového", ale mám obavu, abych za spoustu peněz nekoupila další vrak, do kterého budu stejně sypat v rámci oprav. Tady u těch alespoň znám historii...
Opravovaly byste znovu staré auto nebo ho zrušily a zkusily pořídit něco jiného? Nepotřebuju mít dvě auta, stačí mi samozřejmě jedno, spolehlivé... a další rozhodování mě čeká na jaře, kdy mi doběhne technická druhého auta, které sice zrovna jezdí, ale historii má velmi podobnou... A zase budu stát před otázkou, zda nasypat tisíce do opravy... Díky
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.