9.5.2025 18:48:02 Dari79
Re: Březová v zimě
Já zas chápu, že dítě v růstovém spurtu nějaké oblečení prostě "akutně" nemá.
My jsme letos před horami (v únoru) nakupovali komplet celé vybavení na hory (lyže jenom půjčujeme), protože prostě "fakt neměl", všechno loňské malé. To jsem taky kroutila očima, že beztak za rok to už bude zas k prdu a kolik mě to stálo peněz...
Teď jsme, jak byly ty 3 dny 30 stupňů, zjistili, že "nemá" ani jedny kraťasy... resp. všechny jsou malé a na nákup nových jsme ještě nevyrazili, ještě že se zase ochladilo. Kolik jsem jich loni kupovala?
Z 8 bund ve skříni zůstaly 2.
Ale aspoň je to příležitost něco nakoupit, samozřejmě přiměřeně větší, ať to těm klukům v tomhle věku aspoň pár měsíců, v lepším případě rok, vydrží...
Taky přitom některou bundu nosil i 3 roky...
Je to holt takové určité "utrpení" v určitém věku dítěte.
Pamatuju si i u velkého syna, když najednou vyřadil asi 30 triček a zbylo mu ve skříni asi 5...
Zase oni jedou na 2 dny, takže tak moc toho nepotřebujou. Jednu (lépe 2) přechodové bundy, kdyby fakt byla zima nebo pršelo (zvlášť v horách a v lese může být sakra jiná teplota, než ve městě v nížině), pár mikin, tepláků, něco funkčního, jestli má (prádlo, softshelku...), dvoje boty.
O program bych se nebála, o tom rezortu jsem sice nikdy neslyšela, ale koukla jsem na web a mají tam toho hromadu a jistě jsou zvyklí na různé počasí, vzhledem k tomu, že mají programy od dubna do října...
Odpovědět