| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Zápal plic

9.3.2026 22:28:27 Jarina75

Jak dlouho jste se dávali dohromady po zápalu plic

Hezký večer, v lednu jsem prodělala zápal plic. Byla jsem 14 dní doma, zobala atb. Pak jsem šla zpět do procesu, vypadalo to, že budu fit, ale kašel pořád přetrvával (sice v menší míře), až mě dr. udělala znovu nějaké testy a vyšel mi pozitivní černý kašel (limit je 0,8, já měla 1,2). Takže pro jistotu znovu atb. 14 dní, včera jsem je dobrala. Během té doby jsem byla téměř bez příznaků a cítila se dobře, ale opět začínám pokašlávat a necítím pořád 100% fit, večer jsem fakt unavená a bez energie. Tak nevím, jestli to jsou dozvuky všech těch chorob nebo co si o tom myslet. Obvykle vůbec nemarodím a když už, tak se dám rychle dokupy, tohle je stav, který neznám a dost mě to znervózňuje. Zažili jste něco podobného?
Odpovědět
Průběh diskuze (1 názorů)
Téma: Jak dlouho jste se dávali dohromady po z... Jarina75 9.3.2026 22:28

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.