| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Rakovina prsu

18.5.2026 17:51:57 Lenka Vorska

Děkuji

Jste všichni velmi hodní, že jste napsali.
Když se potvrdily vzdálené metastázy, tak to bylo chvíli hodně těžké. Opravdu dlouho jsem věřila, že když udělám vše, co bude v mých silách, že to může vyjít. Ale nejspíš jsem prostě už na začátku přišla pozdě. Nedá se to vrátit.
Ale moje okolí, kamarádka a kolegyně z práce mě hodně podržely a stále mi pomáhají. Stejně tak paní psycholožka a lékaři, kteří o mě pečují.
Jak jsem psala, jsem smířená a klidná.
Tím ukončením paliativní péče jsem samozřejmě myslela konec paliativní chemoterapie. Ta už začala přinášet více obtíží než účinku, a tak už péče o mě přechází k tomu tišit bolesti a dopřát mi klidný odchod.

Jen jestli vás mohu o něco poprosit. Hlídejte se, kontrolujte si prsa a i kdybyste měly jen maličkou nejistotu, běžte se nechat vyšetřit. Já měla své důvody, proč jsem to zanedbala, ale i tak vím, že jsem to měla řešit hned na začátku. Neudělejte stejnou chybu. Děkuji ~s~
Odpovědět
Průběh diskuze (4 názorů)
Děkuji Lenka Vorska 18.5.2026 17:51
*Re: Děkuji Ropucha + 2 18.5.2026 18:9
*Re: Děkuji Yuki 00,03,07 18.5.2026 18:14
*Re: Děkuji Gavašetka 18.5.2026 22:12

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.