| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Šoumenky

15.7.2026 14:44:44 magrata1

Pes turista

Vzhledem k tomu, že jsem nevěděla, kam toto téma zařadit (nabízí se Pes, Cestování v zahraničí, Vztahy mezi sourozenci, Turistika, Lost - Ztraceni...), rozhodla jsem se to dát sem.
Zaznamenali jste Bernarda? Pejska tatranského turistu? Já ho miluju~s~! Zajímalo by mě, kde se tam vzal. Předpokládám, že ho tam i s bráchou někdo vypustil. Doufám, že se s bráchou najdou a že je adoptuje nějaký zkušený kinolog s dobrým srdcem a zálibou v turistice. V Čechách je pán, co denně chodí na Sněžku, tak někdo takový, aby kluci neskončili někde v bytě nebo kotci.
https://www.novinky.cz/clanek/koktejl-ve-dne-lezl-na-stity-v-noci-schazel-dolu-pes-bernard-se-toulal-10-dni-po-vysokych-tatrach-40587918#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&dop_vert_ab=&dop_vert_id=&source=hp&seq_no=6&utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku
Odpovědět
Průběh diskuze (4 názorů)
Téma: Pes turista magrata1 15.7.2026 14:44
*Re: Pes turista Čumča. 15.7.2026 16:32
**Re: Pes turista magrata1 15.7.2026 16:35
*Re: Pes turista La Pepa 15.7.2026 18:35

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.