RE: Ahojky
Ahojky Šárko,
přiznávám se, že tohle těhotenství si taky užívám. Cítím se nejlépe, prý mi to i ohromě sluší, zatím jsem bez hospitalizace v nemocnici, což je něco nového. Mimčo tedy pravděpodobně holčičku Leontýnku čekáme někdy od konce července až do poloviny srpna. První termín podle pohybů mám 28. 7., podle PM 9.8. a podle UTZ ve 12tt (to je prý nejpřesnější) 5.8., podle zkušeností si myslím, že to bude někdy na začátku srpna, také záleží na počasí:-))). Jsem doma na neschopence, protože hrdlo není co by mělo, ale zatím mě šít nechtějí (u holek jsem už byla zašitá ve 20tt). Sice se každou kontrolu klepu, zda se přece jen něco nezvrtne, ale zatím to jde. Příští kontrolu mám 3. 5. tak dám vědět co nového.
Klučíka jsem chtěla asi nejvíce já:-(( Trochu ze sobeckých důvodů….manžel je stále ten úžasný tatínek, který všechno zná a všemu rozumí je nejhezčí prostě nej.. Je to divné, ale zatím to tak je i u Alenky, které bude v prosinci 15 let. Tak mám pocit, že si to manžel dost užívá a že mu třetí holka vůbec nevadí. To všechno umocňuje fakt, že jsou mu hrozně podobné, no jsou to jeho holčičky a basta:-)))))
Také máme psa německého ovčáka, musím říct, že poslouchá, nejvíce samozřejmě pána domu. Bydlím také v Praze, také skoro v centru. Nejsme sousedky? (Bydlím na trase metra A.). Přeji hezký den malina.
Odpovědět