| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Jak naučit děti smrkat

28.9.2005 22:03:11 Marcela+Tomík(9/03)

Cibulové ponožky

Byla jsem chvíli mimo domov, tak tedy - cibulové ponožky:

cibule (na velikosti nezáleží) se najemno nakrájí, ve starší plínce (nebo jiné vhodné hadýrce) se vymačká šťáva, kostičky cibule nastrkáte do ponožek (líp to jde ve dvou lidech, když jste samotné, tak si ponožku navlékněte naruby na ruku a naberte - je to snad dost srozumitelné:), může to trochu studit, tak je (ty ponožky s cibulí) na chvíli strčte do mikrovlnky, no a potom šup na nožky tak, aby byla cibule na šlapkách, přes ještě jedny teplejší a nechat přes noc.
Tomáškovi jsme je udělali dvě noci za sebou a bylo po rýmě. Fakt, nekecám!
Podobně se dělají i cibulové pytlíčky - zavěsí se v blízkosti postýlky (cca 50-100 cm). Typická cibulová "vůně" se prostě musí přežít.

P.S. Jenom poznámečka, není to můj nápad nebo vynález. Taky jsem to vyčetla na internetu. Já jen, aby mě někdo nenapadl:) Je to recept našich babiček.
Odpovědět
Průběh diskuze (2 názorů)
Cibulové ponožky Marcela+Tomík(9/03) 28.9.2005 22:3
*Re: Cibulové ponožky due soli 4.11.2005 22:41

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.